top of page

DUURZAME ENERGIE

Torenhoge lasten en klimaatverandering? Tijd voor actie!

CALorie

Aannemersbedrijf Ruud Martens heeft zich 2 jaar geleden aangemeld bij het collectief van CALorie. Dit collectief bestaat uit:

  • regionale ondernemers,

  • gemeente Castricum

  • en energieadviseurs.

Samen zetten wij ons in om bewoners bewust te maken van de mogelijkheden binnen energiebesparing.

 

Nul Op de Meter

We willen zelfs nog een stapje verder gaan, namelijk dat alle woningen Nul Op de Meter worden. Hiertoe heeft ons collectief zich aangemeld bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) om in aanmerking te komen voor subsidie. We organiseren informatieavonden in gemeentelijke ruimtes en houden Energiemarkten om de burgers te voorzien van informatie en enthousiast te maken voor energiebesparing.

 

Samen sterk

Inmiddels hebben wij al heel wat ervaring op mogen doen met de toepassing van duurzame materialen.Alle benodigde kennis op energiegebied hebben wij in huis, wij zijn namelijk in 1 pand gehuisvest met de belangrijkste schakels op energiegebied; een elektricien, installatie- en een aannemersbedrijf. 

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in energiebesparende maatregelen? Of u durft nog een stapje verder te gaan en wenst u meer informatie over Nul Op de Meter? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Calorie

Is de lokale energiecoöperatie van Castricum van en voor inwoners. Een burgerinitiatief dat werkt aan een energie onafhankelijk Castricum.

 

Stap voor stap willen zij in de eigen energiebehoefte voorzien. Dit kan door te besparen, isoleren en zelf duurzame energie te produceren.

Meer informatie

Nul op de meter

Bij een nul-op-de-meterwoning wordt het netto energiegebruik tot nul gereduceerd door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen.

Meer informatie
bottom of page