top of page

Acerca de

Over ons

Aannemersbedrijf Ruud Martens bestaat uit een team van gemotiveerde vakmensen. Wij beschikken over veel ervaring en vakkennis, denken met u mee en zijn oplossingsgericht. We werken enkel met kwalitatief hoogwaardige materialen en betrouwbare onderaannemers.

 

Projecten

Onze ruim 18 jaar ervaring in de bouw zetten wij graag in om welk project dan ook voor u te realiseren. Zo hebben wij diverse particuliere woonwensen vervuld, maar werken wij ook voor zakelijke opdrachtgevers als scholen, campings en diverse VvE's. Wij zijn met name werkzaam in de regio’s Amsterdam-Amstelland en Kennemerland.

Offerte

Bij ons geen vage offertes en verborgen kosten. Na het bekijken van de huidige situatie brengen we een heldere offerte uit welke wij graag persoonlijk toe komen lichten. Indien u wenst kunnen wij ook een 3D-tekening voor u maken.

 

Uitvoering

Wij maken een overzichtelijke planning, zodat alles soepel verloopt. Tijdens de werkzaamheden komen wij minimaal één keer per week langs om de vorderingen met u door te lopen. Ook houden wij dan  bouwoverleg, waar u de notulen van ontvangt.

Let’s Work Together

Get in touch so we can start working together.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!

Contact

Castricummer Werf 47

Castricum, 1901 RV

0251 740 243

  • Facebook
  • Instagram
Vacatures

Voor het maken van een afspraak, een offerte of overige informatie kunt u contact opnemen via dit formulier

Wij hebben uw bericht ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

bottom of page