top of page

VERBOUW

Toe aan het verbouwen van uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ruime ervaring

Wij bieden u ruime ervaring in het verbouwen voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Dit varieert van een nieuwe deur tot een gehele verbouwing pand. Wij hebben de capaciteit en middelen in huis om alle soorten verbouwingen inclusief maatwerk voor u te realiseren. 

Plan van aanpak

Graag denken wij met u mee in de ontwerp- en ontwikkelfase. Ons doel is om uw ideeën uit te denken, te perfectioneren en te verwezenlijken. Na het bekijken van de huidige situatie brengen we een offerte uit welke wij graag persoonlijk komen toelichten. Na het doorvoeren van de aanpassingen zorgen wij ervoor dat u het gewenste scenario tot in detail kunt bekijken. Op uw verzoek kunnen wij natuurlijk ook een bouwvergunnings aanvraag verzorgen.

De verbouwing

Gedurende de verbouwing proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij houden de lijnen kort, u heeft één aanspreekpunt voor vragen of calamiteiten. Verder zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden via een overzichtelijke planning goed in kaart worden gebracht. Elke week komen wij langs om de vorderingen samen met u te bekijken en te bespreken, de notulen van dit overleg sturen wij u toe om misverstanden of oponthoud te voorkomen. Na de oplevering blijven wij betrokken en garanderen u een goede nazorg en garantie.

Duurzaam

Een belangrijk onderdeel bij een (grote) verbouwing is de energiezuinigheid van de woning, hier kunt u meer over lezen binnen het onderdeel duurzame energie.

bottom of page