top of page

KEUKEN EN SANITAIR

Voor uw comfort.

Keuken

Mede dankzij onze jarenlange samenwerking met Martens Keukens en Haarden te Uitgeest hebben wij zeer veel ervaring in het verbouwen van keukens. Wij kunnen u dan ook bij alle onderdelen adviseren en assisteren. Zoals bij het slopen van uw oude keuken, het plaatsen van uw nieuwe keuken en het betegelen of stucen van de wanden.

Sanitair

Ook voor toiletten en badkamers kunt u bij ons terecht. Wij werken samen met diverse leveranciers, maar in overleg met ons bent u vrij om tegels en sanitair uit te zoeken bij uw eigen partij. Wij zorgen voor de verwerking van uw garantie.

 

Ergonomisch sanitair

Uw badkamer en toilet veilig, comfortabel en zelfstandig kunnen gebruiken. Dat kan met ergonomisch sanitair. Soms is het nodig daarvoor enkele voorzieningen of aanpassingen te laten doen. Wij hebben ruime ervaring in het adviseren en toepassen van ergonomisch sanitair.

 

Bouwteam

Hierdoor speelt de planning een extra belangrijke rol, vaak zijn er veel specialismes nodig zoals ; de loodgieter, elektriciën, stucadoor, tegelzetter en schilder. Niets is belangrijker dan afspraak is afspraak. Om problemen te voorkomen hebben wij hier een team in samengesteld wat naadloos is gespeeld. ​Het grootste deel van dit team is zelfs gezamenlijk gehuisvest op de Castricummer Werf. U kunt zich voorstellen dat wij hier hele korte lijnen hebben in de communicatie, we zitten dagelijks met het hele team aan de koffie- en lunchtafel. Dit zorgt ervoor dat de planning vlekkeloos wordt gehaald. ​

bottom of page